Komt u ook naar de beurs, art of living?

By maart 9, 2019Nieuws

[Persbericht]

WSInterieurs staat op het The Art of Living Event

U komt toch ook?

WSInterieurs staat van 28 t/m 31 maart 2019 op het eerste event van magazine The Art of Living, in de Autotron in ’s-Hertogenbosch. Een event gericht op particulieren en professionals. Hier willen we samen met u kennis delen, netwerken, elkaar adviseren en inspireren.

Met een complete tuin, ingericht met veel tuininspiratie, een selectie van exclusieve woonmerken en de beste vakspecialisten, een kunstgalerij, masterclasses van top (interieur)architecten en ontwerpers is dit hét event op het gebied va woon- en tuininspiratie.

Over WSInterieurs

WSInterieurs vertaalt de wensen van de klant naar unieke meubels op maat. Oprichter Wout Straalman adviseert zijn klanten graag over de mogelijkheden op het gebied van interieurs. Hij ontwerpt meubels in de breedste zin van het woord: boekenkasten, tafels, kinderbedjes, volledige slaapkamers, keukens, zakelijke inrichtingen… Maatwerk staat bij WSInterieurs voorop.

Programma

Het event start op donderdag 28 maart met een openingsavond voor exposanten en genodigden. Vrijdag 29 maart is speciaal ingericht voor professionals op het gebied van wonen en tuin. Op deze dag krijgen architecten, interieurontwerpers, tuinarchitecten, hoveniers, stylisten, interieuradviseurs, villabouwers en projectontwikkelaars de mogelijkheid om andere vakspecialisten in de branche te ontmoeten. Zaterdag 30 en zondag 31 maart staan volledig in het teken van de particulier. Deze twee dagen zijn de perfecte gelegenheid voor de consument om geïnformeerd en geïnspireerd te worden op het gebied van interieur, bouwen, architectuur, tuinen en lifestyle.Zien we u daar?

Over The Art of Living

Sinds 2001 is magazine The Art of Living het inspiratiemagazine voor de woonbranche in het hogere segment. Er wordt aandacht besteed aan bijzondere woningen, exclusieve interieurs, sfeervolle tuinen, kunst, auto’s en luxe producten. Het magazine besloot om in 2017 het merk uit te breiden door een online platform te lanceren gericht op wonen, interieur en tuin. The Art of Living Event is de volgende stap om mensen te adviseren en te inspireren.

Voor meer info: www.theartofliving.nl/event

Tickets zijn verkrijgbaar via: www.qtickets.nl/theartofliving