Wout Straalman, gepassioneerd mens. Wout heeft een meubelmakersopleiding gevolgd in Belgiƫ en heeft daarna veel ervaring opgedaan in verschillende interieurbouw bedrijven, maar heeft altijd de kriebel gevoeld om een eigen bedrijf te starten. In 2004 kwam die wens uit: beschuit met muisjes voor de geboorte van WSINTERIEURS!
Wout is als geen ander in staat om de luisteren naar de wensen van de klant en die vervolgens te vertalen in een mooi ontwerp. Hoewel hij graag luistert naar wat u voor ogen hebt, geeft hij met zijn opgedane kennis en ervaring, gevraagd en ongevraagd advies. Uiteindelijk doel? Een ontwerp voor uw interieur waar u blij van wordt.

Wout en Yvonne

Yvonne Straalman, sinds 2006 betrokken bij WSINTERIEURS en van den beginnen al onder de indruk van de prachtige meubels die Wout ontwerpt en maakt. Yvonne heeft een diversiteit in haar loopbaan. Van horeca medewerkster, beveiligingsbeambte, leidinggevende tot Intercedente en sinds 2008 directieassistente bij een Gemeente.
In 2012 getrouwd met Wout en voor 2 dagen in de week structureel in het bedrijf aan het werk om Wout te kunnen ontlasten van allerlei administratieve werkzaamheden. Met veel plezier, passie en betrokkenheid bij WSINTERIEURS in combinatie met haar andere baan. Uiteindelijk doel? Wout de mogelijkheid en ruimte te kunnen geven om te kunnen ontwikkelen en groeien.