Referentie project Familie Lageweg-de Jonge te Eindhoven

Margriet en Melle;

Onze woonkamer was toe aan een opknapbeurt, lees een complete metamorfose. Wij waren op zoek naar een betrouwbare meubelmaker die naast het maken van hoogwaardige producten ook mee zou denken over de indeling van de woonkamer. Een avond met Wout was snel gepland.

Voordat hij aan de slag ging heeft hij ons eerst veel vragen gesteld, vooral op het gebied van hoe wij leven in de kamer/keuken, wat beviel ons aan de oude inrichting en of wij bereid waren om “out of the box” te denken. Ja dat waren wij. Niet lang daarna kwam hij met een computeranimatie waarvan wij heel blij werden. We hebben een afspraak in zijn werkplaats gemaakt om uit alle houtsoorten en kleuren een keuze te maken. De offerte was zeker niet laag, nee Ikea prijzen zul je hier niet aantreffen. Maar gezien de hoge kwaliteit die hij levert was het een aantrekkelijke prijs die ons zeer beviel.

Uiteindelijk hebben wij bij WSInterieurs ook onze keuken laten aanpassen. Zij hebben de frontjes van alle kasten vervangen en door zijn aanpassingen zijn we nu eindelijk verlost van alle drukke handgrepen.

De beste reclame is mond-tot-mond reclame, zo zijn wij in contact gekomen met Wout Straalman van WSInterieurs.Kortom, wij zijn uitermate tevreden over het inlevingsvermogen, de service en kwaliteit die WSInterieurs biedt!

referentiefoto